ADAKAH ANDA PENIAGA TUDUNG ONLINE "KECIL-KECILAN"?

CUBA 5 TIPS INI DAN LETOPKAN SALES TUDUNG ANDA

* Jika anda dah cuba pelbagai cara untuk mendapatkan customer, tapi masih boleh bilang menggunakan jari
* Penat mempromosi dalam group, cacian dan kritikan yang diterima.
* Jika orang yang bertanya pun tiada mana kan dapat sales nya?
.
CUKUP … CUKUP … ANDA TERLALU HEBAT UNTUK MENERIMA SEMUA KRITIKAN DAN CABARAN ITU. ANDA HANYA PERLU TEKNIK YANG SEBENAR DALAM PEMASARAN ONLINE NI.
.
.

Kami yakin dan pasti anda mempunyai masalah berikut:

  • Susah nak jual tudung
  • Terlalu banyak saingan
  • Pesaing main harga
  • Modal dah keluar tinggi tapi masih tak boleh jual
  • Takut & tak yakin untuk cuba iklan berbayar

DAH CUBA MACAM-MACAM, TAPI MASIH TAK DAPAT CARI CUSTOMER??

PENING MEMIKIRKAN CARA NAK CARI PELANGGAN

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Nak berniaga dalam WHATSAPP group pun, ramai dah jual benda yang sama! Nak bersaing?

Mula la nak main harga, last-last untung sehelai RM1 je (ciput bonar),

buat penat je kan?

Pernah tak anda terfikir macamana orang jual online ni boleh ada customer sehingga ke ceruk pendalaman Sabah & Sarawak? Pulak tu BERJAYA buat sale 4-5 angka … jeles tak???

Takkan orang lain boleh buat anda tak boleh kan?


Pasti ada caranya!!!

TAHU KAH ANDA?

Ramai yang tidak perasan dan tidak membaca PERATURAN FACEBOOK ketika membuka akaun facebook dulu kan?

Apa maksudnya?

  • Ini bermaksud anda tidak dibenarkan memasarkan & mengiklankan produk tanpa keizinan pihak facebook dan memasarkan di personal akaun Facebook adalah 1 kesalahan di mana jika di dapati bersalah akaun anda boleh ditutup serta merta tanpa amaran awal.

Ramai yang buat ... OK je???

  • Ya, ramai juga yang dah kena tindakan dari Facebook … anda je yang tak tahu ! dan selalunya tindakan bila dan tika bisnes anda betul-betul tengah MELETUP & MASYUKKK, masa tu lah FB tutup akaun.
  • Haaa … time tu kalau dah kena …. apa lagi nak buat? menangis pun tak guna tau !!!

Masih nak guna cara di atas ni?

Beralih la ke cara yang rasmi yang telah diiktiraf dan yang paling penting carayang betul dalam memasarkan produk di facebook

Kami di ADAMA COLLECTIONS menerima banyak permintaan untuk di adakan seminar cara Pemasaran Di Facebook (FB ADS)

Dari feedback yang kami terima, hanya 37% sahaja dari pemborong tudung kami yang tahu menggunakan FB ADS. Bermakna selebihnya hanya bergantung pada rakan-rakan sepejabat, personal akaun, whatsapp group sahaja.

Nak Kami Share 1 Teknik Yang sangat MUDAH Untuk Buat Marketing Di Facebook?

Teknik inilah yang kami gunakan selama 4 tahun kami dalam perniagaan Online ini dan kami masih menggunakan teknik yang sama sehingga kini

 

Ianya di jamin:

  • SANGAT MUDAH - Anda tak perlu seorang yang pakar IT, cukup sekadar anda tahu guna FACEBOOK
  • BERKESAN - ramai yang telah menggunakannya dan berjaya raih jualan BERLIPAT kali ganda
  • Bila ianya berkesan - sudah pasti ianya MENGUNTUNGKAN
  • TERBUKTI - Ianya MUDAH, BERKESAN & MENGUNTUNGKAN

Maka dengan besar hatinya kami memperkenalkan : 

WORKSHOP FACEBOOK ADS TUDUNG (FAT)

Workshop FAT adalah 1 sesi di mana kami akan menerangkan kepada anda cara-cara memasarkan produk TUDUNG atau Pakaian Muslimah anda melalui Facebook.
Semua nya bermula dari “0” (kosong – dari tak tahu apa-apa)

Sebelum kita pergi lebih dalam dan details” ke cara mengendalikan FB Marketing, perkara asas yang perlu kita ketahui adalah:

USP

Apa itu USP (Unique Selling Proposition) atau dalam “bahasa pasar” nya adalah apa unik nya bisnes kita dengan bisnes orang lain yang menyediakan servis dan produk yang sama dengan kita?

Anda sudah ada USP, memang tiada masalah untuk berniaga tudung walau dikelilingi ribuan peniaga tudung

Kami akan kupaskan cara untuk bersaing dengan peniaga-peniaga online lain, dan tak mustahil jika anda juga boleh bersaing dengan butik berjenama

Setelah kita selami USP barulah kita akan memulakan 5 perkara penting dalam FB Marketing seperti di bawah:

  1. Bina Facebook Page
    • Bagaimana membina “kedai” online anda di Facebook.
    • Apa yang patut anda lakukan untuk “kedai” anda terus dapat bersaing dengan kedai lain.
    • Tips memilih nama Page.

FACEBOOK PAGE ADALAH SANGAT PENTING BAGI BISNES ONLINE

Tanpa ilmu dan teknik yang baik, FB page mungkin sepi tanpa pengunjung

    2. Content

  • Isi kandungan posting di page anda.
  • Perbezaan posting produk, info dan general content.
  • Waktu bila harus anda buat posting?
  • Content yang bagaimana perlu anda post

GENERAL CONTENT

PRODUK CONTENT

   3.  Targeted Audience

  • Customer yang bagaimana anda mahu?
  • Kaji selidik mengenai latar belakang prospek anda.
    • Demografi
    • Masalah & Keinginan
    • Sumber Informasi
  • Proses dari prospek kepada pelanggan

ANDA PASTIKAN MAHU CARI PELANGGAN YANG TERUS MEMBELI KAN?

   4. FB Ads

  • Teknik membuat iklan berbayar di Facebook.
  • Tips merendahkan kos pengiklanan.
  • Penegenalan jenis-jenis iklan

PASARKAN PRODUK ANDA KE SERATA TANAH MALAYA

  5. Copywriting

  • Ayat-ayat jualan/iklan.
  • Apa yang perlu anda tulis di iklan anda
  • Kupasan Buku Copy Writing oleh Ray Edwards – Pakar Penulis Ayat Jualan

Buku Rujukan Utama ahli-ahli copy writer dunia

APA BEZA FAT DENGAN SEMINAR FB MARKETING YANG ADA DI PASARAN?

Memang benar, ramai kini bergelar “TOK GURU” FB Marketing yang menjanjikan pulangan berjuta-juta lemon dari FB ADS ni. Namun apa yang pasti, kebanyak Seminar adalah:
  • Seminar (Yang murah) pastinya terlalu umum untuk anda belajar apa-apa
  • Terlalu teknikal - agak payah bagi mereka yang "rabun IT" ni atau baru nak belajar
  • Perlu memasuki kelas Advance untuk mendapat tunjuk ajar secara praktikal
  • Harga advance kelas dari 4 ke 5 angka, tak sesuai untuk orang baru nak belajar
Kalau bab-bab teknikal ni, rata-rata golongan muda sahaja lah yang boleh MAHIR dalam FB ADS ni kan? Golongan “SEDERHANA TUA” macam kita ni??? (Ehhh… kita??)
Tahu tak?? Anda sebenarnya tak perlu nak terlalu advance pun. Ada banyak lagi teknik-teknik FB Ads yang simple dan mudah di mana sudah cukup untuk membantu anda dalam memasarkan produk tudung ke seluruh tanah Malaya

Anda Mahu Jualan Seperti Ini Setiap Hari? Nilai nya bersamaan RM1,000

Bayangkan jualan seminggu? Sebulan?

Oleh itu, kami akan rungkaikan beberapa cara yang mudah untuk anda mulakan pengiklanan anda di Facebook ni.

Insya Allah dengan hanya 1 iklan dan disaluti pula dengan beberapa strategi yang terbukti berkesan, anda akan dapat pulangan yang maksima sekurang-kurangnya 2-3 kali ganda

Nak kami ajarkan teknik ni?

TRANSFORMASI DAN TESTIMONI

Apa kata peserta yang pernah menghadiri Workshop FAT ini

Kelas FAT ini Amat bermanfaat. Banyak ilmu sebenar yang saya dapat dari class ini. Penyampaian trainer yang efektif. Antara ilmu baru yang saya dapat adalah (1) Cara mengenal pelanggan melalui "skodeng".(2). Cara membuat copywriting menggunakan PASTOR. Saya menyarankan semua agar join FAT ini dan ianya sangat berbaloi
Nor Halmi Ahmad
Pemilik Butik, KL
Saya baru sahaja mengenali apa itu Facebook. Baru sahaja daftar akaun personal. Workshop FAT ini amat efektif dan penyampaian yang baik dan bersahaja. Apa yang saya pelajari adalah teknik-teknik membuat FB Ads (Iklan). Dan saya rasa sangat berbaloi dengan apa yang dibayar.
Abdul Rahman
Peniaga Online, Seremban
Walaupun saya tidak berniaga tudung, tapi Alhamdulillah content yang diajar memang berkesan dalam bisnes F&B saya (Food & Beverage). Sangat santai dan mudah difahami serta memang berbaloi workshop ini.
Shazly Abdul Aziz
Pemilik Restoren/Cafe
Bagi saya, pertama kali join kelas cara buat iklan bisnes tudung baru saya dapat tahu proses dan cara yg bagaimana sesuai untuk diiklankan. Program FAT ni adalah satu cara yg bagus, menarik dan mudah difahami bagi golongan yg baru nak mengembangkan bisnes secara online.
Siti Sarah, Alor Star Kedah
Pengusaha Pakaian Muslimah

ADA APA DENGAN WORKSHOP FAT?

Peserta paling “jauh” dari tanah seberang Jakarta. Alhamdulillah, kini beliau boleh pasarkan tudung nya keserata Indonesia walau dirinya kini berada di KL

Respon tentang apa yang peserta pelajari sepanjang workshop

Sebahagian perserta yang menghadiri Workshop FB Ads Tudung - Jaminan Puas Hati !!!

Sebahagian perserta yang menghadiri Workshop FB Ads Tudung - Ada yang baru berusia 18 tahun tapi dah ada kiosk tudung ... wow!!!

Workshop ini dijalankan dalam kumpulan kecil supaya FOKUS kepada mereka yang benar-benar ingin mengembangkan bisnes tudung mereka

INGIN JADI SEPERTI MEREKA?

Bisnes Tudung anda tak akan bergerak ke mana jika anda terus dengan cara marketing yang salah disamping teknik yang carca-merba.

Tak perlu menjadi seorang yang “POWER IT” untuk mahir dalam FB Marketing ini.

Jom sertai kami dan biarkan kami bantu anda 

PAKEJ BULAN MADU FAT

  • Workshop 1 hari – Terus buat FB ADS

  • Ebook Kenali Customer Anda (Bernilai RM59)

  • Ebook Panduan Bisnes Tudung Online (Bernilai RM39)

  • Ebook Panduan FB ADS Tudung (Bernilai RM99)

  • 2 helai sample tudung Adama Collections (bernilai RM98)

  • Strategi Perletakan Harga Produk

  • Strategi Penjualan Pertama

  • Strategi “Repeat Order” – Zero Kos Marketing

RM297

RM297

RM297

 

JAMINAN

Jika anda datang dari jauh dan rasa  tak berbaloi? MAKLUMKAN kami dan kami refund duit anda serta merta serta tanpa banyak soal dan prosedur dan jugaaa … kami buatkan marketing untuk anda secara PERCUMA. Itu Jaminan peribadi kami yang Workshop ini bakal merubah bisnes tudung anda.

Ianya mudah,berkesan dan menguntungkan!

TARIKH DAN LOKASI WORKSHOP FAT

Tarikh : 

 24 FEBRUARI 2018

Waktu :  9 pg – 5 ptg

Lokasi : Bandar Baru Bangi
Workshop ini adalah berskala kecil dengan tujuan utama memberi pendekatan fokus pada para peserta dalam memasarkan produk tudung mereka di Facebook

SIAPA TRAINER?

MOHAMAD FADZLI MOHAMAD AMIN

  • 37 Tahun
  • Founder Adama Collections
  • Berpengalaman selama 9 tahun dalam kejuruteraan telekomunikasi dan “Online Marketing”
  • Mempunyai syarikat konsultasi dan latihan dalam bidang Pemasaran Digital
  • Mahir dalam bidang pemasaran produk dan “start up” bisnes

Sinar Harian, November 2016

Pernah ditemuramah oleh pihak Sinar Harian mengenai bisnes pakaian Muslimah di Malaysia

Program Positif TV3, Mac 2017

Akan bersiaran di ruangan TV Malaysia dalam program Positif khas untuk para usahawan internet di Malaysia anjuran TV3

P/S:  Kami tak boleh menjanjikan yang anda akan berjaya kaut keuntungan berlipat-lipat kali ganda,namun apa yang boleh kami janjikan adalah cara untuk mencapainya. Jika anda merasakannya ianya tidak berbaloi dengan apa yang anda laburkan pada kami,

 

Pulangan 100% untuk anda

Jika ada di antara anda di luar sana yang berjaya lakukan nya, mengapa tidak anda? Semua orang MAMPU lakukannya. Ayuhhh daftar segera dan bersama-sama kita mencapai Impian sebagai pengusaha tudung berjaya di negara ini.

error: Right click is disabled!!